AcasăNewsZeci de români, lăsaţi să aştepte într-un autocar pe marginea unei autostrăzi...

Zeci de români, lăsaţi să aştepte într-un autocar pe marginea unei autostrăzi din Germania. Șoferii, trimiși să se culce

autocarZeci de români, lăsaţi să aştepte într-un autocar pe marginea unei autostrăzi din Germania. Șoferii, trimiși să se culce

Poliția germană a scos de pe șosea doi șoferi români ai unui autocar cu 42 de pasageri, în Grünstadt. Erau pe drum aproape nonstop de 30 de ore.

După ce au consultat documentele celor doi șoferi de autocar, au descoperit că aceștia făcuseră o pauză de doar trei ore după un drum din Franța în România, înainte de a pleca din nou spre Franța.

Șoferii au primit amenzi usturătoare

Astfel, șoferii au fost trimiși, mai întâi, să se odihnească înainte de a li se permite să continue călătoria cu pasagerii lor.

Îngrijoraţi că s-ar putea întâmpla o tragedie, poliţiştii germani le-au spus şoferilor români să doarmă. Astfel, cei 42 de pasageri nu au avut ce face decât să aştepte ca şoferii să odihnească înainte de a ajunge la destinaţie.

Poliţia germană a anunţat că atât cei doi şoferi, cât şi compania căreia aparţine autocarul vor primi amenzi substanţiale pentru nerespectarea timpului de odihnă.

author avatar
Andreea Vlad
494 afisari

5 COMENTARII

  1. Asta se cheama CORECTITUDINE. La noi, dai ceva si ne facem ca nu vedem. Sant convins insa ca cei din autocar i-au injurat pe politistii nemti, c-asa-i in …tenis.

  2. shoferii?
    -au bagat niste pacanele virtuale
    si au pornit la drum la incheierea programului de somnic!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger