AcasăNewsZeci de romani blocati la Lisabona, dupa anularea a doua zboruri

Zeci de romani blocati la Lisabona, dupa anularea a doua zboruri

O vacanta incheiata cum nu se poate mai prost pentru cateva zeci de compatrioti care alesesera Portugalia drept destinatie, mai precis Lisabona. Cand sa se intoarca in Bucuresti, turistii au dat de o problema ce s-a dovedit a capata amploare.

Lucrurile par sa se fi intamplat astfel: in prima faza, a fost anulat un zbor ce ar fi trebuit sa plece pe 27 august la ora 00.15 catre Bucuresti. Ceea ce a insemnat ca pasagerii au ramas pe aeroportul din orasul amintit, in speranta ca se vor gasi solutii pentru relocarea lor catre o alta aeronava. Doar ca, intre timp, au aflat ca si cursa urmatoare, cea din 28 august la aceeasi ora, a fost anulata. Drept urmare, au picat si planurile unora dintre turistii blocati in prima faza in aerogara portugheza. Oamenii sperau sa urce la bordul avionului respectiv si sa se poata intoarce, in sfarsit, acasa.

Ramane de vazut ce se va intampla pana la urma – cele mai recente informatii difuzate de televiziunile de stiri indica faptul ca premierul s-ar fi implicat personal in aceasta chestiune si ar fi promis ca se va trimite un avion pentru preluarea turistilor, in cazul in care problema nu se va rezolva rapid. Mai mult, se pare ca ar fi decis si revocarea consulului roman la Lisabona. Insa aceatsa varianta circula doar pe surse, pana la momentul de fata.

foto: gzt.ro

author avatar
National
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger