AcasăNewsZeci de protestatari de la Universitate, cercetati si amendati

Zeci de protestatari de la Universitate, cercetati si amendati

Cateva zeci de protestatari de la Universitate, acuzati de blocarea drumului public, distrugere si tulburarea linistii publice, s-au ales cu dosare penale sau amenzi.

Protestatarii, identificati de Jandarmeria Capitalei dupa imaginile surprinse in timpul manifestatiilor de marti si miercuri de la Universitate, au fost sanctionati, potrivit realitatea.net. In cazul a 49 dintre persoanele care au luat parte la mitingul anti-Basescu din centrul Capitalei au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru blocare cu intentie a drumului public, respectiv a circulatiei pe bulevardul Nicolae Balcescu, de la intersectia cu bulevardul Carol I pana la intersectia cu strada Ion Campineanu, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Alti 50 de protestatari de la Universitate au fost amendati cu sume intre 200 si 1.000 de lei, „pentru tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate”, conform precizarilor Jandarmeriei Bucuresti. De asemenea, sapte protestatari de la Universitate vor fi trasi la raspundere pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger