AcasăNewsZeci de primari vor fi ingropati sub "daramaturile" blocurilor ANL!

Zeci de primari vor fi ingropati sub „daramaturile” blocurilor ANL!

O noua pleasca a cazut pe capul politicienilor care se pregatesc deja asiduu de startul campaniei electorale. De aceasta data situatia se anunta mai dificila ca niciodata, zeci de primari si consilieri locali clocotind de-a valma in „oala ANL” in care i-au varat procurorii anticoruptie.

Se considera ca peste un sfert din locuintele ANL au fost acordate fara indeplinirea conditiilor legale

Conform surselor noastre, DNA a schimbat strategia luptei de gherila pe care o duce cu alesii locali sau cel putin cu o parte din acestia. Astfel, in ultimele zile au devenit prioritare dosare care zaceau de ani de zile prin sertarele oamenilor lui Daniel Morar.

Cristian Poteras este una dintre tintele grele ale procurorilor DNA

Acestia au strans mii de plangeri ale unor nemultumiti ca nu au primit locuinte ANL si, in urma unor disjungeri repetate de-a lungul vremii, au reusit sa pastreze in lucru toate aceste spete. Carora, acum, se pare ca le-a venit randul sa produca tsunamiul care sa zgaltaie zeci de oameni politici ce se dovedisera intangibili pana acum…

Pana si la Dorohoi!

Din informatiile noastre, anchete privind atribuirea frauduloasa de locuinte provenind din fondurile destinate tineretului au fost declansate sau redeschise in zeci de localitati din tara. Peste tot, denuntatorii au fost chemati sa mai dea declaratii suplimentare, pentru a fi indeplinite ultimele chichite de procedura juridica, despre probele propriu-zise spunandu-se ca acestea exista deja cu duiumul. Cele mai mari eforturi judecatorii le fac in Constanta, unde, pe langa municipiul resedinta de judet, exista ample anchete in derulare la Mangalia si Cernavoda. Pe lista localitatilor unde s-a declansat operatiunea ANL se numara si Bucuresti, in special in sectorul 6 pastorit de Cristian Poteras, Buzau, Pitesti, Galati, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Botosani si chiar Dorohoi, desi aici s-au construit in total doar 48 de locuinte.

2 .500 – pe bune, 15 .000 euro – all services

Sursele noastre sustin ca procurorii au strans cu migala zeci de probe privind cumpararea unor astfel de locuinte in afara conditiilor legale. Astfel, daca nu aveai deloc dreptul si voiai toate serviciile incluse, spaga pentru un apartament era cuprinsa intre 12 .000 si 15 .000 euro, banii impartindu-se intre functionarii de la Comisiile Sociale, consilieri si, bineinteles, primar. Culmea e ca, fie si daca erai corect pe lista, indeplineai punctajul si iti venea randul, tot trebuia sa cotizezi 2 .500 euro, ca sa nu te confrunti cu tot felul de dificultati „neprevazute”. In plus, anchetele ajung si la lideri politici de la conducerea unor partide, care ar fi intervenit la colegii din teritoriu pentru tot felul de nepoti sau, mai ales, presedinti si activisti ai organizatiilor de tineret. Ceea ce, in limbajul procurorilor, se traduce prin trafic de influenta…

author avatar
Catalin Tache
1.852 afisari

4 COMENTARII

  1. da asfatarile facute si nefacute defapt, de zeci de ori platite…da borduriada ..da videanu ? da basescu , da popoviciu?da udrea? da bercovici? da paunesvu? da stolojan? da isarescu?

  2. Da, e o ancheta care probabil se scoate acum, de la naftalina, din anumite considerente politice. Asta se face acum, asa de aruncat cu praf in stanga si dreapta, sa faca ceata. Dupa ce se lasa ceata e curat, curat tot. La Mangalia sunt unii cu toate conditiile indeplinite, cu copiii care nu li s-a dat nici macar cu stut, dar locuinta, aaaaaa da nu au avut „avansul”. Sa fim seriosi, e un mare fassssss…….

  3. Gustul dulce al mierii. Sunt destui care nu-i pot rezista.
    Cativa ajung chiar sa se inece atunci cand nu baga doar degetul ci vor sa faca baie de-a dreptul.

  4. SI LA CLUJ E LA FEL CU LOCUINTELE ANL , SAU CELE SOCIALE SAU FOND DE STAT.CEI CARE ASTEAPTA O LOCUINTA ANL CU ACTE IN REGULA DE ANI DE ZILE,SUNT REFUZATI SISTEMATIC , DOAR IUBITA LUI MOISIN (O TARANCA VENITA LA CLUJ SA STUDIEZE SI INCURCATA CU R. MOISIN, NU ESTE REFUZATA ).DE ALTFEL CHIRIASII DIN LOCUINTELE NATIONALIZATE AU FOST EVACUATI SI LOCUINTELE RESPECTIVE, AU FOST VANDUTE CELOR CU BANI,SAU RETROCEDATE LA TE MIRI CINE, PRIN FIRMELE DE AVOCATURA GEN MONICA APOSTU.FOSTII CHIRIASI NU AU DECAT SA STEA IN STRADA CA CICA,NU MAI SUNT ELIGIBILI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger