AcasăNewsZeci de persoane la spital cu toxiinfectie alimentara, in Neamt

Zeci de persoane la spital cu toxiinfectie alimentara, in Neamt

Zeci de oameni au ajuns la spital, duminica noapte, cu semne de toxiinfectie alimentara. Trei copii si 15 adulti au ramas internati la Piatra Neamt.

(foto: ziarebotosani.ro)

Cele cateva zeci de persoane care au luat parte, duminica, la sarbatoarea comunei Tazlau si la hramul manastirii cu acelasi nume din judetul Neamt au ajuns seara la spital cu simptome specifice toxiinfectiei alimentare, potrivit Antena3.

Majoritatea oamenilor care au avut probleme de sanatate au mancat preparate din peste. Dupa cateva ore, cand li s-a facut rau, au inceput sa sune rand pe rand la 112.Autoritatile din Neamt au hotarat sa instituie temporar codul rosu. Din fericire, doctorii au tinut situatia sub control. Dupa ce au primit tratament, majoritatea celor care s-au prezentat la medic acuzand stare de greata si alte semne ale toxiinfectiei alimentare au fost lasati sa plece acasa. Trei copii si 15 adulti au ramas internati peste noapte la Piatra Neamt.

Autoritatile au recoltat probe din preparatele servite oamenilor la sarbatoarea comunei din Neamt si urmeaza sa stabileasca de la ce au aparut problemele celor care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.

375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger