AcasăNewsZeci de morti in urma unei explozii, in Libia

Zeci de morti in urma unei explozii, in Libia

Un camion-capcana intesat cu materiale explozibile care a sarit in aer a facut ravagii intr-un oras situat in vestul statului nord-african. Zeci de oameni nevinovati au vazut victime fiind rapusi de suflul deflagratiei.

Mai precis, explozia s-a produs in cursul primei parti a zilei de joi, in orasul Zliten. Se pare ca tinta ar fi fost o fosta baza militara, actualmente centru de pregatire a fortelor de ordine, din cate mentioneaza BBC.

Conform Libya Observer, ar fi vorba despre cel putin 20 de morti, insa autoritatile locale se asteapta ca numarul victimelor sa creasca. De altfel, potrivit presei internationale, numarul deceselor s-ar apropia de 50. De asemenea, deflagratia ar fi ranit alte cateva zeci de persoane, victimele fiind duse de urgenta la spital.

Momentan sunt putine informatii cu privire la autorul atacului, ca urmare nu se stie exact daca a fost vorba despre gestul unui atacator sinucigas. De asemenea, nu se cunosc motivele care  au stat la baza declansarii dezastrului. Autoritatile locale se concentreaza pe acordarea primului-ajutor ranitilor, urmand ca abia apoi sa se focuseze pe anchetarea atacului.

sursa foto: captura libyaobserver.ly

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger