AcasăNewsZeci de localitati din 19 judete si Capitala, afectate de inundatii

Zeci de localitati din 19 judete si Capitala, afectate de inundatii

S-a intervenit inclusiv pe timpul noptii

Cum toata tara se afla sub incidenta unor avertizari COD PORTOCALIU si GALBEN de ploi, noul val de precipitatii a provocat inundatii in mai multe judete.

S-a intervenit inclusiv pe timpul noptii

Din datele anuntate luni dinspre Ministerul de Interne, efecte ale hidrometeorologice s-au constatat in 38 de localitati din 19 judete, intre ele Alba, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Galati, Mures, Olt, Prahova, Sibiu si Teleorman, dar si in Bucuresti. „Pana in prezent, cele mai afectate judete au fost: Alba – localitatea Sona, Covasna- localitatea Iaras, Mures – localitatea Vanatori si Sibiu – Ocna Sibiului”, precieaza MAI.

Pompierii au sarit din nou in ajutorul oamenilor, mergand cu motopompe pentru a scoate apa din case, curti si subsoluri, dar si de pe strazi. De asememenea, s-au decolmatat fantani, poduri si podete si s-au indepartat copacii ajunsi pe carosabil dupa ce au fost pusi la pamant de vantul puternic.

Important este ca nu au fost persoane care sa aiba nevoie urgenta de medic. Au fost, insa, probleme cu alimentarea cu energie electrica, luni dimineata, intr-o localitate din Arges, cu 332 de consumatori.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger