AcasăNewsZeci de ELEVI si PROFESORI din Satu Mare au ajuns de la...

Zeci de ELEVI si PROFESORI din Satu Mare au ajuns de la banchet la spital!

Petrecerea de absolvire a clasei a opta s-a incheiat mai repede decat sperau elevii si dascalii unei scoli din Satu Mare. Zeci de persoane au ajuns de urgenta la spital, cu simptome de toxiinfectie alimentara.

De la bal, la spital! Dupa ce au mancat primul fel oferit la restaurantul unde avea loc petrecerea de absolvire, circa 80 de elevi, dar si profesorii lor au inceput sa se simta rau- le-a fost greata, au avut ameteli si dureri abdominale. Speriati, copiii si-au chemati parintii, care i-au dus imediat la spital, pentru a fi consultati de medici.

Din pacate, in cateva zeci de minute, multi dintre cei care luasera parte la banchetul de absolvire a clasei a opta, de la Scoala Avram Iancu din Satu Mare, ajunsesera pe holurile Spitalului Judetean. Toti au fost supusi unor investigatii si au primit tratament. Unii dintre acestia au avut nevoie de internare, conform informatia-zilei.ro.

Specialistii au demarat o ancheta pentru a vedea de la ce au aparut problemele. Au fost prelevate probe de la mancarea servita la petrecerea de la restaurantul satmarean, iar mostrele vor fi analizate intr-un laborator.

400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger