AcasăNewsZeci de dosare penale pentru trafic de droguri la Electric Castle

Zeci de dosare penale pentru trafic de droguri la Electric Castle

DIICOT a început să-și intre în mână și să depisteze tot mai mulți consumatori de droguri printre tinerii care participă la diverse festivaluri. Astfel, poliţiştii clujeni au întocmit, doar într-o zi, peste 50 de dosare penale pentru consum şi trafic de droguri în timpul festivalului Electric Castle, desfăşurat în Castelul Banffy, din comuna Bonţida, din Cluj.

P

Electric Castle sursă perfectă pentru traficanții de doguri

olițiștii susțin că după Neversea, Electric Castle a fost unul mult mai grav din punct de vedere al consumului de substanțe interzise. ”În cele cinci zile ale festivalului Electric Castle, poliţiştii au constatat 54 de fapte penale. 51 dintre acestea vizează încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, fiind întocmite în aceste cazuri dosare penale pentru consum şi trafic de droguri”, menționează comunicatul Poliției. De asemenea, într-un comunicat al Grupării de Jandarmi din Cluj-Napoca, se arată că oamenii legii au constatat un număr de ”29 de infracţiuni, din care 27 au fost pentru deţinere ilegală de substanţe interzise, o infracţiune de furt şi una de distrugere”.

author avatar
Ramona Feraru
261 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ieri erau sute de dosare de drogati la electric-castle ,azi sunt zeci ,maine nu ajunge nici unul in tribunal ,se rezolva ,distributia este asigurata prin oamenii legii doar ei sunt capi de tuti capi in lumea drogurilor .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger