AcasăNews30 de copii dusi din cantonament, de la Ocna Sugatag, direct la...

30 de copii dusi din cantonament, de la Ocna Sugatag, direct la spital

Parintii, dar si profesorii unor micuti au trecut printr-o spaima de zile mari dupa ce copiii au inceput sa se simta brusc rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Primele date arata ca ar fi vorba despre simptomele unei toxiinfectii alimentare.

Cei aproximativ 30 de minori aflati la pregatire intr-o tabara sportiva, si cazati la un hotel din Ocna Sugatag, s-au plans ca le e rau dupa ce au mancat. Au fost chemate mai multe ambulante, care au transportat micutii la mai multe unitati medicale maramuresene, pentru investigatii si tratament, conform infomm.ro. Cei mici au acuzat dureri de cap si stare de greata. Medicii le-au acordat primele ingrijiri, urmand sa ii supuna unor teste suplimentare. Se pare ca doar cinci dintre ei s-au simtit mai rau.

„Este vorba despre copiii aflati intr-o tabara de dans sportiv la Hotelul Eurosind. Au varste cuprinse intre 4 si 11 ani. Au fost la centrul de permanenta aseara, pentru ca s-au simtit rau. Au refuzat sa mearga la Sighetu Marmatiei, majoritatea au fost transportati de parinti in Baia Mare”, a precizat primarul comunei Ocna sugatag, Mihai Ivaszuk, pentru sursa citata.

Autoritatile au declansat o ancheta pentru a stabili din ce motive au aparut problemele de sanatate ale micutilor.

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger