AcasăNewsZeci de controale, in Capitala. Politistii au dat amenzi si au confiscat...

Zeci de controale, in Capitala. Politistii au dat amenzi si au confiscat sute de kilograme de carne

Avand in vedere ca se apropie tot mai mult Sarbatorile de Pasti, iar unii romani isi fac deja aprovizionarea pentru masa pascala, oamenii legii fac tot mai multe controale in zonele comerciale si la societatile de profil, cat sa se asigure ca nu apar abateri.

Asadar, pe langa clienti, unii comercianti au fost vizitati – in acest week-end- si de echipe de control. Dupa ce si sambata a avut loc o astfel de actiune de control, si duminica dimineata politistii Capitalei- 100 la numar- au iesit pe teren pentru a verifica daca in perimetrele verificate se desfasoara activitati de comert ilicit. La nivel de cifre, trebuie spus ca au fost luate la puricat nu mai putin de 68 de firme.

Iar controalele nu au fost lipsite de rezultate, din cate mentioneaza, intr-un comunicat, reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. S-au dat 42 de amenzi, majoritatea lor- 23- pentru nereguli de natura economica, insumand peste 111.000 de lei.

Mai mult, oamenii legii au decis confiscarea a 600 de kilograme de carne, masura fiind luata dupa ce, din cate anunta sursa citata, nu s-au putut certifica nici provenienta, nici termenul de valabilitate a marfii.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger