AcasăNewsZeci de cartuse de pistol mitraliera, descoperite intr-un liceu din Timisoara!

Zeci de cartuse de pistol mitraliera, descoperite intr-un liceu din Timisoara!

Cateva zeci de cartuse de pistol mitraliera au fost gasite ascunse in podul unui liceu din Timisoara. Munitia a fost descoperita de un grup de muncitori, care au alertat imediat politia!

Reabilitare cu surprize! Mai multi muncitori care urcasera in podul liceului Nikolas Lenau din Timisoara, pentru a face o serie de lucrari de reconsolidare a etajului superior al cladirii vechi, au gasit un pachet bizar sub o grinda. Cand au vrut sa vada ce se ascunde in el, s-au speriat! Au dat cu ochii peste un intreg arsenal de razboi. „Este vorba despre 38 de cartuse de pistol-mitraliera. Cartusele dateaza din al doilea Razboi Mondial si au fost gasite de muncitori in podul Liceului N. Lenau”, a declarat Ionut Bocancea, purtator de cuvant al Politiei Timis, citat de site-ul Opinia Timisoarei.

Oamenii au chemat imediat autoritatile, iar munitia a fost ridicata de catre specialisti, pentru a fi distrusa. Expertii au verificat zona, pentru a vedea daca mai exista ascunse cartuse datand din aceeasi perioada.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger