AcasăNewsZeci de angajati ai CJ Maramures, la spital dupa o petrecere de...

Zeci de angajati ai CJ Maramures, la spital dupa o petrecere de ziua sefului!

Nu mai putin de 23 de persoane, angajate ale Consiliului Judetean Maramures, au ajuns pe mana medicilor, dupa ce au consumat diverse preparate la o petrecere organizata de ziua presedintelui administratiei judetene.

Invitatii la chef au dat balul pe spital, la scurta vreme dupa ce au mancat, printre altele, gulas. Oamenii s-au simtit brusc foarte rau, au avut dureri de stomac si stare de voma – simptome ale toxiinfectiei alimentare. Au chemat in ajutor medicii, iar 23 dintre ei au ajuns sa fie internati in spital.

Petrecerea data in cinstea zilei de nastere a presedintelui CJ Maramures, Zamfir Ciceu, a avut loc la o cabana din zona Apa Sarata, potrivit emaramures.ro. Din pacate, entuziasmul unor angajati invitati la sindrofie s-a transformat in suferinta. In cursul acestei zile, medicii urmeaza sa ii supuna pe cei care au fost internati unor investigatii suplimentare, pentru a stabili daca pot fi externati, sau este necesar sa ramana in continuare in spital, pentru tratament.

Autoritatile locale au declansat o ancheta pentru a stabili ce produs alimentar a declansat valul de toxiinfectii alimentare in randul angajatilor CJ Maramures prezenti la eveniment.

647 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger