AcasăNewsZece copii, torturati intr-o casa a groazei

Zece copii, torturati intr-o casa a groazei

Copii aveau cicatrici de pe urma loviturilor iar unii aveau fracturi

Copiii au fost gasiti, in conditii sordide, intr-o locuinta din California, unde au fost chinuiti fizic si psihic de catre parintii lor.

Copii aveau cicatrici de pe urma loviturilor iar unii aveau fracturi

”Sistematic, ei erau batuti, loviti, strangulati, muscati, tintiti cu arme precum arbaleta sau pistolul cu aer comprimat, loviti cu bite de baseball si supusi la simularea inecului (waterboarding)”, se arata in actul de acuzare al procurorilor. Uni copii au fost si arsi cu apa clocotica, au spus anchetatorii. ”Din cauza acestor abuzuri repetate, copiii au multiple cicatrici dar si fracturi”, a precizat ministerul public.

Politistii au gasit victimele intr o mizerie de nedescris

Ina Rogers, mama lor (30 de ani) si sotul ei, Jonathan Allen (29 de ani) au fost arestati in 31 martie la domiciliul lor din Fairfield, la nord de San Francisco, dupa ce politia fusese sesizata de disparitia unui copil. Cand au intrat in casa, politistii au descoperit socati copiii inghesuiti unii in altii pe parchetul sufrageriei. Locuinta se afla in stare deplorabila,  de la pubele negolite si pana la excremente imprastiate in toata casa.

Cautiune de 495.000 de dolari

Copiii au fost dusi la adapost si numai in cadrul anchetei care a urmat procurorii au aflat de abuzurile sadice la care fusesera supusi. ”In cursul anchetei, copiii au descris in detaliu aceste orori”, au precizat autoritatile californiene. Ei au declarat ca mama lor, Ina Rogers, era la curent cu aceste abuzuri, care au fost savarsite pe parcursul a mai multi ani, si ca femeia a participat la ele. Ina Rogers, care  a fost initial inculpata doar pentru un cap de acuzare, are acum noua capete de acuzare referitoare la maltratarea de copii, care corespund acuzatiei de crima.Femeia a fost plasata in arest, cu o cautiune stabilita la 495.000 de dolari. Jonathan Allen, principalul autor al torturilor, se afla de asemenea dupa gratii, inculpat pentru sapte capete de acuzare pentru torturi si noua pentru abuz. Cazul aminteste de o alta descoperire sinistra, tot in California, la inceputul acestui an. Este vorba de sotii Louise si David Turpin, care si-au sechestrat si infometat cei 13 copii timp de mai multi ani, si care au fost inculpati pentru tortura si rele tratamente. Acestia, dar si Ina Rogers si Jonathan Allen, risca pedepse cu inchisoare pe viata.

author avatar
Tudor Borcea
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger