AcasăNewsZborurile din România, interzise de Polonia: Trebuie să reducem ameninţarea la adresa...

Zborurile din România, interzise de Polonia: Trebuie să reducem ameninţarea la adresa sănătăţii publice

Zborurile din România, interzise de Polonia: Trebuie să reducem ameninţarea la adresa sănătăţii publice

Autoritățile din Polonia au decis să interzică zborurile din România și din alte 45 de țări, începând din 2 septembrie, întrucât numărul de cazuri COVID-19 a crescut în această țară.

„Din cauza ameninţării răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este necesar să ne exercităm dreptul de a reintroduce o interdicţie a traficului aerian pentru a reduce ameninţarea la adresa sănătăţii publice”, se arată în proiectul de act normativ, potrivit Reuters.

Polonia interzice zborurile din România

Polonia a închis granițele pentru prima dată și a suspendat zborurile, încontextul pandemiei de coronavirus, încă din luna martie, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. Ulterior, restricțiile au fost relaxate treptat iar centrele comerciale, hotelurile şi restaurantele au fost redeschise încă din luna mai.

Compania aeriană naţională poloneză LOT a reluat zborurile internaţionale la data de 1 iulie, după o perioadă de patru luni în care le suspendase.

Alte țări vizate de restricțiile impuse de Polonia sunt: Franța, Spania, Muntenegru, Croația, România, sua, Israel, Mexic, Brazilia ș.a.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
108 afisari

1 COMENTARIU

  1. Numai noi nu facem triaj la granita ! Degeaba se aloca milioane pt. analize si tratament daca virusul va veni in continuu din afara tarii ! Vai de „strategia ” noastra preventiva !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger