AcasăNewsZbor cu mari probleme pentru un adolescent. Ce a patit la bordul...

Zbor cu mari probleme pentru un adolescent. Ce a patit la bordul unui avion cu sute de pasageri!

Nimic nu parea sa anunte dezastrul ce a avut loc in timpul unei curse intre doua state americane. Un tanar pasager aflat la bordul unei aeronave ce facea legatura intre Seattle si Atlanta a trecut printr-un adevarat cosmar, sub privirile mamei, dar si a celorlalti calatori, care, din nefericire, nu au putut face nimis pentru a-l ajuta.

Baiatului in varsta de 16 ani i s-a facut rau, subit, cand aparatul se ridicase destul de mult de la sol. Si chiar daca imediat ce a aflat despre urgenta medicala, pilotul a facut demersurile necesare pentru ca avionul sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, de unde adolescentul sa fie preluat si transportat la spital, eforturile au fost zadarnice.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind nevoiti sa constate decesul adolescentului, conform CNN. Pana la acest moment nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea tragediei, insa anchetatorii asteapta rezultatele autopsiei pentru a face lumina in acest caz dramatic.

Nenorocirea a avut loc sambata seara. Baiatul calatorea impreuna cu mama sa, la bordul unui aparat de zbor in care se aflau circa de 260 de oameni.

351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger