AcasăNewsZbor anulat, din cauza lui Note 7. A luat foc in buzunarul...

Zbor anulat, din cauza lui Note 7. A luat foc in buzunarul unui pasager!

Frisoane teribile pentru pilotii si pasagerii companiei americane Southwest Airlines: chiar inainte de decolare, avionul a fost scos in afara pistei, dupa ce un telefon Samsung Galaxy Note 7 s-a supraincalzit, a pocnit si a inceput sa scoata fum.

S-a intamplat in statul Kentucky, la Louisville. Telefonul s-a incins chiar in momentul in care insotitorii de bord comunicau instructiunile de securitate.

Cei 75 de pasageri au tras o sperietura zdravana si au fost evacuati, fara incidente serioase. Unul dintre ei, Sarah Green, a povestit ca necazul a venit de la smarthphone-ul sotului ei, care tocmai fusese  inlocuit  dupa ce firma sud coreeana a rechemat aparatele Note 7 cu probleme tehnice. Barbatul tocmai il inchisese, conform regulamentelor, insa aparatul a pocnit si a inceput sa scoata fum. “El a spus ca tocmai il oprise, cand telefonul a pocnit si a inceput sa scoata fum. L-a scos din buzunar si l-a aruncat jos.”, a mai declarat Sarah Green autoritatilor Southwest Airlines.

Samsung doreste sa recupereze aparatul (sau ce-a mai ramas din el), pentru a confirma daca a fost vorba de un model Note 7 nou.

Incidentul vine dupa ce multi utilizatori din Statele Unite, dar si din Coreea de Sud au reclamat ca respectivul telefon, lansat pe 19 august,  ia foc in timpul incarcarii sau chiar explodeaza, fapt recunoscut si de compania producatoare. Numeroase companii aeriene le-au interzis calatorilor sa aduca la bord smarthphone-urile Note 7.

author avatar
Bogdan Borcea
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger