AcasăNewsZavoranu + Videanu = casa?

Zavoranu + Videanu = casa?

Oanei Zavoranu i-a perit zambetul de pe buze

Ieri, Oana Zavoranu a dat cu subsemnatul la DNA, pentru a explica modul in care a obtinut casa in care locuieste, dupa ce procurorii au fost sesizati ca aceasta i-ar fi dat mita fostului primar Adriean Videanu.

Oanei Zavoranu i-a perit zambetul de pe buze

„Zavo” a ajuns joi la DNA in urma unei sesizari anonime, in care procurorii anticoruptie erau informati ca actrita ar fi obtinut ilegal casa in care locuieste. Potrivit RTV, in sesizare se precizeaza ca Oana Zavoranu i-ar fi dat 50.000 de euro fostului primar Adriean Videanu, pentru ca acesta sa o ajute sa obtina un imobil nationalizat.

Desi toata saptamana a avut o logoree incredibila si a facut turul televiziunilor pentru a povesti cum s-a certat cu vecinii, ieri Oana Zavoranu a fost foarte scumpa la vorba. A ajuns la DNA in jurul orei 15.00 si a trecut printre jurnalisti fara a face vreo declaratie. Nici la iesire, dupa ce a fost audiata de procurori, Oana nu a fost prea prietenoasa, refuzand sa dea explicatii. Avocatul ei, in schimb, a precizat: „Este un denunt ca ar fi savarsit o fapta de coruptie ce priveste si imobilul unde locuieste, zvonurile sunt ca s-ar fi dat mita unui primar, nu este adevarat. Nu pot sa va dau detalii, nu este legal”. In urma cu cateva zile, procurorii DNA l-au audiat si pe fostul sot al Oanei Zavoranu, Pepe.

author avatar
Dan Bratu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger