AcasăNewsZarva in primarie: Conflict intre doi angajati ai municipalitatii iesene

Zarva in primarie: Conflict intre doi angajati ai municipalitatii iesene

Pe langa orele alocate rezolvarii atributiilor specifice functiilor lor, doi angajati ai primariei conduse de catre Mihai Chirica si-au gasit ceva timp sa se si certe.

Si cum de la vorbe la contre fizice a fost un singur pas, l-au parcurs, in dimineata acestei zile. Momentan, din informatiile prezentate de presa locala, nu e clar daca s-a impartit mai mult de o palma sau chiar de un pumn, cert este ca unul dintre angajatii primariei iesene a avut nevoie de medic, astfel ca a fost chemata ambulanta.

Incidentul, cum a fost el catalogat de mai-marii institutiei, n-a fost trecut cu vederea si se vrea a fi investigat cat de curand posibil. Deja din directia primariei s-a lamurit ca angajatii certareti lucreaza intr-un birou aflat in subordinea Directiei Tehnice si de Investitii. E de notat faptul ca respectivii functionari publici n-au mai avut abateri disciplinare si ca, la nivel de sanctiuni, risca de la o mustrare scrisa, la diminuarea salariului si pana la destituirea din functia ocupata la momentul incidentului.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger