AcasăNewsZarurile au fost aruncate: Tăriceanu RUPE coaliția

Zarurile au fost aruncate: Tăriceanu RUPE coaliția

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis un mesaj intern către colegii din ALDE și i-a anunțat că în ședința de săptămâna viitoare le va propune un parteneriat politic cu cei de la Pro România, informează Realitatea TV.

Foto Facebook

În mesajul său, Tăriceanu le-a spus celor din ALDE că el este favorabil unei astfel de decizii și este de așteptat ca ea să fie adoptată în conducerea partidului.

Semnarea unei alianțe cu Pro România va însemna ruperea coaliției de guvernare, pentru că Pro România a pus condiții ALDE și le-au cerut să vină în opoziție.

Surse din ALDE au precizat că se așteaptă doar formalizarea deciziei PSD de a o impune pe Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale, decizie care va deveni oficială la Congresul PSD, de sâmbătă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
371 afisari

1 COMENTARIU

  1. Capul face capul trage! De obicei, acum si ALDE si tot partidul! Au fost de acord si greii Pro Romania pentru ca Ponta este presedinte ptr ca asha au vrut ei. Dl Oprea de ex.ce parere are? Dle Tariceanu ai grija sa nu regreti prea tarziu.In opozitie poti trece cu partidul si fara Ponta. Consulta-te cu membrii de baza ai partidului sa nu-i pierzi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger