AcasăNewsZapezile si viscolul tin elevii din Iasi si Botosani acasa

Zapezile si viscolul tin elevii din Iasi si Botosani acasa

(foto: gorjeanul.ro)

Mai multe scoli din judetele Botosani si Iasi vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

(foto: gorjeanul.ro)

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Botosani a hotarat sa suspende cursurile in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani. Astfel, toti elevii vor sta acasa, inclusiv cei din municipiile Dorohoi si Botosani.

“Avand in vedere atentionarea meteorologica si starea drumurilor nationale, judetene si comunale din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Botosani a decis suspendarea cursurilor pentru 17 decembrie in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani“, se precizeaza in comunicatul ISJ.

In aceeasi situatie sunt si cateva scoli din judetul Iasi. Potrivit unui anunt facut pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, unitatile de invatamant din mediul rural vor fi inchise pe 17 decembrie.

„Tinand cont de conditiile meteorologice nefavorabile, de intensificarea caderilor de zapada si a viscolului, ISJ Iasi avizeaza inchiderea unitatilor de invatamant rural pentru ziua de luni, 17 decembrie 2012, urmand ca situatia sa fie analizata pe parcurs, pentru perioada urmatoare. Consideram ca este prioritara siguranta elevilor si a persoanelor din unitatile de invatamant”, se arata in comunicatul de pe site-ul ISJ Iasi.

author avatar
Andra Nesu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger