AcasăNewsZapada si gerul cumplit fac ravagii in Statele Unite (VIDEO)

Zapada si gerul cumplit fac ravagii in Statele Unite (VIDEO)

Americanii au inceput anul tremurand serios, dupa ce teritoriul Statelor Unite a fost cuprins de un val de aer arctic, in conditiile in care caderile de zapada au afectat si ele serios circulatia rutiera, dar si pe cea aeriana.

Mercurul din termometre a coborat serios sub pragul de inghet, in unere locuri indicand chiar si -20 de grade. Iar vestile primite de la meteorologi nu sunt deloc de natura sa ii linisteasca pe locuitori, dar nici pe turistii veniti din mai toate colturile lumii sa-si petreaca Sarbatorile pe taram american, care au aflat ca nu pot pleca acasa, pentru ca zborurile au fost amanate.

[youtube]bi8R8zAEStw[/youtube]

Situatia se va mentine la fel de dificila cel putin pana miercuri, au precizat specialistii citai de presa de dincolo de Ocean. Din cauza conditiilor vitrege si a carosabilului acoperit cu portiuni de gheata, pe soselele din America au avut loc, in ultimele zeci de ore, foarte multe accidente. Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, si cel putin cinci oameni au pierit in urma coliziunilor rutiere. Mai mult, o batrana a cazut victima temperaturilor foarte scazute inregistrate la New York.

Nu doar americanii se plang de frig, ci si canadienii. Mai multe zone din aceasta tara au fost cuprinse de un ger naprasnic, in Quebec inregistrandu-se chiar si -29 de grade Celsius.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger