AcasăNewsZapada blocheaza proba de traseu a bucurestenilor care dau de permis!

Zapada blocheaza proba de traseu a bucurestenilor care dau de permis!

Vremea nefavorabila i-a determinat pe oficialii Capitalei sa decida suspendarea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere, astfel ca toti candidatii care ar fi urmat sa sustina traseul miercuri, 29 ianuarie, sunt infirmati ca examinarea se amana.

Odata scapati de stresul probei teoretice, esentiala pentru a ajunge sa dea traseul, candidatii care isi doresc sa obtina carnetul de conducere mai au, in aceste zile, de luptat cu un adversar: iarna. Zapada depusa deja, dar si noile avertizari emise de meteorologi, care prognozeaza noi ninsori pentru miercuri, in Capitala, le dau serioase batai de cap viitorilor soferi, zadarnicindu-le planurile de a putea urca la volan, avand in dreapta un examinator, pentru a demonstra ca au abilitatile necesare care sa le dea speranta ca obtin permisul de conducere.

Asadar, miercuri nu se da traseul pentru permisul de conducere. Aceeasi masura a fost luata pentru prima zi a actualei saptamani, din aceleasi considerente- vremea nefavorabila. „Urmare avertizarii Cod Portocaliu de viscol pentru Municipiul Bucuresti, pentru data de 29 ianuarie 2014, examinarea la proba practica in traseu in vederea obtinerii permisului de conducere din aceasta zi se suspenda. Celelalte activitati ale Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti se desfasoara normal”, precizeaza reprezentantii Prefecturii Capitalei.

In cazul in care ar fi trebuit sa sustineti proba practica la aceasta data, aflati ca nu e necesar sa va prezentati la ghiseu pentru a va reprograma. „Candidatii anterior planificati la aceasta data sunt reprogramati din oficiu pentru sâmbata, 15 februarie 2014, nemaifiind necesara prezentarea lor la ghiseele Serviciului”, precizeaza sursa citata.

Daca exista, insa, motive pentru care candidatii nu pot da proba de traseu in data de 15 februarie, acestia vor trebui sa solicite o noua programare. „In circumstantele unor motive bine intemeiate, care impiedica candidatii astfel reprogramati sa se prezinte la examinare la noua data, acestia vor solicita la ghiseele Serviciului o noua reprogramare, cerere insotita de actul de identitate, dosarul de examen si dovezile justificative”, se precizeaza in comunicatul Prefecturii Capitalei.

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger