AcasăNewsZambeau, dar moartea lor era aproape. Primele imagini cu turistii morti dupa...

Zambeau, dar moartea lor era aproape. Primele imagini cu turistii morti dupa ce un balon s-a prabusit in Egipt (FOTO/VIDEO)

Pe fetele turistilor aflati in balonul care avea sa le aduca moartea, din Egipt, se citea bucuria de a pleca intr-o aventura palpitanta, printre nori. Unii zambeau, altii erau doar nerabdatori, insa in mod cert nimeni nu se gandea la ceea ce avea sa urmeze.

La doar cateva minute, insa, situatia s-a schimbat radical, ambarcatiunea explodand, iar in urma deflagratiei au murit aproape toti pasagerii, din cele 21 de persoane aflate la bord numai doua ramanand in viata.

Imaginile cu turistii au fost facute de catre Organizatorii excursiei care vindeau pozele turistilor ca suvenir. Aceste imagini vor fi folosite si de catre anchetatorii care se ocupa de acest caz.

[youtube]WvGA6NZADdM[/youtube]

Alte imagini au fost surprinse de un alt grup de turisti aflati intr-un balon cu aer cald, care zburau foarte aproape de cel care s-a izbit de pamant. Imaginile infioratoare au surprins momentul in care balonul cu aer cald a explodat langa orasul egiptean Luxor.

Printre cei 19 oameni care au murit dupa ce balonul s-a prabusit de la o inaltime de 300 de metri se numara mai multi turisti britanici, francezi si japonezi. Pilotul si un alt barbat au scapat cu viata si au fost transportati de urgenta la spital.

 

author avatar
Alina Costache
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger