AcasăNewsWorld Trade Center, 11 septembrie 2001: Turnurile, prabuşite prin explozie controlata

World Trade Center, 11 septembrie 2001: Turnurile, prabuşite prin explozie controlata

2996 de morti au rezultat în urma atacurile de la World Trade Center

Se apropie comerorarea a 15 ani de la atacul asupra World Trade Center, din New York, iar pentru americani inca nu este clar ce s-a petrecut atunci, in fatidica zi de 11 septembrie 2001.

2996 de morti au rezultat în urma atacurile de la World Trade Center

Mai mult, ultima teorie lansata pe piata arunca in aer tot ce se stia pana acum. Cotidianul The Sun scrie ca este posibil ca Turnurile Gemene sa fi fost puse la pamant de o explozie controlata! Imaginile filmate cu 15 ani in urma arata doua avioane lovind impunatoarele cladiri din New York, insa se pare ca impactul nu putea provoca prabusirea lor. Decat daca nu cumva s-a folosit explozibil, noteaza sursa citata!

2996 de morti au rezultat in urma atacurile de la World Trade Center

Noua teorie se bazeaza pe un video publicat pe canalul YouTube, in care se arata cum se prabusesc cladirile puse la pamant prin explozie controlata. Iar asemanarile cu ce s-a petrecut la WTC sunt uriase. „In momentul coliziunii, focul declansat de combustibilul din avion nu putea topi otelul din structura Turnurilor”, sustin specialistii.

Steven Jones, Robert Korol, Anthony Szamboti si Ted Walter sunt ingineri si autori ai acestei teorii. Ei sustin trei idei: 1. Este aproape imposibil ca incendiul de la WTC sa fi dus la topirea otelului din care era facuta structura cladirilor, 2. Majoritatea zgarie-norilor au instalat un sistem de stropitori menit sa impiedice incendiile sa atinga o anumita temperatura, 3. Cladirile foarte inalte sunt construite din materiale care nu iau foc, tocmai pentru a impiedica izbucnirea vreunui incendiu.

In fine, The Sun reaminteste ca John Skilling, unul dintre inginerii sefi de la World Trade Center, afirma in 1993 ca a construit doua cladiri foarte puternice, capabile sa reziste chiar daca intra un avion in ele! Intr-un interviu acordat Seattle Times, Skilling afirma: „In cazul unei coliziuni cu un avion, ar iesi un foc urias. Multi oameni vor muri, dar Turnurile vor ramane in picioare, nu au cum sa se prabuseasca”.

author avatar
National
2.412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger