AcasăNewsWizz Air anulează toate zborurile către şi dinspre Tel Aviv. Ce trebuie...

Wizz Air anulează toate zborurile către şi dinspre Tel Aviv. Ce trebuie să știe pasagerii

sursa foto: Facebook/Wizz Air

Pe fondul escaladării conflictului din Israel, compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că anulează toate zborurile către și dinspre Tel Aviv, până la o notificare ulterioară.

Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare”, a transmis, duminică seară, compania, într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Wizz Air: Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape

În acest context, compania le recomandă pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Totodată, reprezentanții operatorului de zbor au transmis că monitorizează situația și sunt în legătură cu autoritățile.

Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape şi suntem în legătură cu autorităţile relevante. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu”, au mai menționat oficialii companiei.

Pe de altă parte, amintim că Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, duminică seară, că „un număr de 115 cetățeni români aflați în atenția Celulei de Criză sau în evidențele Ambasadei României la Tel Aviv au revenit în țară, în cursul zilei de 8 octombrie 2023, cu o cursă operată de o companie aeriană privată”.

Anterior, MAE anunțase că 346 cetățeni români și străini au fost repatriați din Israel, în noaptea de sâmbătă spre duminică. „În continuarea informațiilor transmise în contextul deteriorării situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că în urma demersurilor efectuate de Celula de Criză a MAE, în noaptea zilei de 7/8 octombrie 2023, 346 cetățeni români și străini au fost repatriați din Statul Israel, prin intermediul a două curse operate de compania TAROM (189 prin intermediul primei curse, respectiv 157 prin intermediul celui de-al doilea zbor)”, a transmis, recent, MAE.

author avatar
Andrei Coman
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger