AcasăNewsWizz Air anulează încă 12 rute de zbor din România. Orașele de...

Wizz Air anulează încă 12 rute de zbor din România. Orașele de unde nu se mai fac zboruri

wizz air

Compania low-cost maghiară a anulat în urmă cu câteva zile zborurile pe care le programase să fie operate în sezonul de iarnă 2023-2024 pe 12 rute aeriene spre și dinspre România, anunță BoardingPass.

Conform datelor din sistemul de rezervări, Wizz Air nu va mai zbura de la finalul lunii octombrie 2023 din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania).

Wizz Air suspendă 12 rute din România în sezonul de iarnă

Aceasta renunță, tot de la finele lunii octombrie 2023, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia).

Tot de la sfârșitul lunii octombrie, Wizz Air va înceta să mai zboare din Cluj spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia).

Nu este primul anunț de gen al Wizz Air, la începutul lunii mai fiind deja anunțate mai multe anulări de zboruri importante, cum ar fi Cluj – Antalya sau București – Antalya. Paradoxal, zborurile de pe aeroportul din Cluj spre Antalya urmau să debuteze pe 18-19 mai 2023, însă au fost anulate înainte de a ”prinde aripi”.

După anularea acestor rute, Wizz Air va opera o singură rută regulată din România spre Turcia, mai exact Iași – Istanbul.

author avatar
Andreea Vlad
1.527 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta inseamna ca romanii sa depindă de compania ungureasca pt ca pe alea românești le au mancat fripte scenarii romani!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger