AcasăNewsWill Smith, interzis la Oscaruri, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock/...

Will Smith, interzis la Oscaruri, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock/ Câți ani va fi valabilă decizia – VIDEO

Will Smith, interzis la Oscaruri, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock/ Câți ani va fi valabilă decizia - VIDEO (foto: captură video)

Pe lângă valul de reacții generate de palma dată de cunoscutul actor comediantului Chris Rock, la cea de-a 94 ediție a premiilor Oscar, de săptămânile trecute, s-a anunțat ce a hotărât recent, Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din SUA, în privința lui Will Smith, în urma incidentului surprins în imagini, scenă care a făcut înconjurul lumii.

Și anume că Smith nu va avea voie să participe la niciun eveniment pe care instituţia îl organizează, timp de zece ani, inclusiv la ceremoniile Oscarurilor. Totul, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock, pe scenă, în timpul galei Oscarurilor, din acest an. Decizia a fost luată vineri, în cadrul unei reuniuni ce a avut loc la Los Angeles, potrivit CNN.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, se menționează într-un comunicat al organizatorilor galei.

Reacția lui Smith

Will Smith a transmis un scurt mesaj, pentru CNN, după această horărâre, anunțând: „Accept și respect decizia Academiei”.

Imaginile cu incidentul de la Oscarurile din acest an au făcut înconjurul Internetului, fiind îndelung comentate nu doar pe rețelele de socializare. Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta făcuse o glumă la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith. Ulterior, actorul i-a prezentat scuze publice comediantului.

author avatar
Andrei Coman
115 afisari

4 COMENTARII

  1. Un artist nu coboara ci se ridica. Din cauza asta se ridica si pleca. Nu cobori sub invectiv ca nu vibrezi la ce faci. Dar totusi a fost dragut ca a folosit doar palma .
    Atentie.
    Un artist se ridica asteptarilor.
    Daca nu e posibil sa nu fii artist.

  2. Păcat de picul de talent pe care îl are. A demonstrat că este un mare bou încălțat și un frustrat, Maimutoi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger