AcasăNewsWeekend ÎNSÂNGERAT pe drumurile din România. Accidentele au UCIS trei oameni. Alţii,...

Weekend ÎNSÂNGERAT pe drumurile din România. Accidentele au UCIS trei oameni. Alţii, în stare gravă la spital!

Abia ce am trecut de jumătatea weekend-ului, că s-au petrecut deja câteva accidente grave pe drumurile din România. Sâmbătă seară, Doi bărbați au murit și unul a fost rănit grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR pe DN 71, în Doicești, județul Dâmbovița.

La evenimentul rutier au intervenit echipaje de la Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale dintre care una de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița.

Salvatorii au găsit doi oameni morţi

Când au ajuns la locul accidentului, salvatorii de la ISU au găsit deja doi oameni morţi.

La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare ale celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale.

Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a trei a victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte”, precizează ISU Dâmboviţa.

Un mort şi în judeţul Caraş Severin

Un alt accident grav de circulaţie s-a întâmplat şi duminică dimineaţă, în judeţul Caraş Severin. O persoană a murit și trei au fost rănite, duminică dimineața, în urma unui accident între o mașină și o autoplatformă, pe DN 6, între localitățile Buchin și Slatina Timiș, din județul Caraș-Severin.

Au fost implicate un autoturism și o autoplatformă. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Din păcate, una dintre victime a fost găsită inconștientă și a ffost declarată decedată, deoarece nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Celelalte trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

author avatar
Andrei Ștefan
193 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger