AcasăNewsWeekend in Bucuresti cu 30 de euro pe doua nopti

Weekend in Bucuresti cu 30 de euro pe doua nopti

Turistii care viziteaza Bucurestiul in weekend se pot caza la tarife accesibile

Romanii care vor sa petreaca sfarsitul de saptamana in Bucuresti se pot caza cu bani putini la hoteluri de doua, trei sau patru stele.

Turistii care viziteaza Bucurestiul in weekend se pot caza la tarife accesibile

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul „Weekend in Bucuresti”, care vine sa completeze oferta turismului de masa, initiat prin „O saptamana la munte”, „Litoralul pentru toti” sau programele legate de turismul balnear.  „Weekend in Bucuresti”  ofera romanilor cu bani putini posibilitatea sa petreaca un sfarsit de saptamana in capitala Romaniei, la tarife accesibile.

Tarife

Hotelurile inscrise in programul „Weekend in Bucuresti” ofera cazare pentru doua nopti, cu mic dejun inclus, la urmatoarele tarife:

–         259 lei /persoana /loc in camera dubla, la hotel de patru stele,

–         189 lei/persoana/ loc in camera dubla, la hotel de trei stele,

–         139 lei/persoana/ loc in camera dubla, la hotel de doua stele.

Practic, cazarea costa intre 30 si 50 de euro/doua nopti.

Perioade, locuri, hoteluri

Programul se va derula in weekendurile: 7-9 decembrie 2012, 14-16 decembrie 2012 si 21-23 decembrie 2012. In prezent sunt puse la dispozitia turistilor aproape 1.000 de locuri, printre hotelurile participante numarandu-se Ambasador, Ramada, Phoenicia etc. In functie de rezultate, programul va continua si in ianuarie 2013, urmand a fi incluse si hoteluri din Cluj, Iasi si Timisoara.

author avatar
Arpad Dobre
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger