AcasăNewsVW, cel mai mare producator auto!

VW, cel mai mare producator auto!

Cu vanzari, in 2016, de peste 10,31 milioane de masini, grupul german surclaseaza, in premiera, Toyota(10,17 milioane), in conditiile  in care producatorul nipon a fost lider mondial, intre 2008 si 2015, cu exceptia unui singur an, 2011(loc ocupat de General Motors), perioada in care furnizorii au fost afectati economic de catastrofa tsunami-ului ce a lovit coastele Japoniei. Pe locul trei se situeaza GM, companie care a ocupat primul loc decenii la rand.

Vanzarile Volkswagen au crescut cu 3,8%, datorita pietei din China(crestere cu 12%), dar si succesului comercial pe care l-a avut modelul Golf, cea mai vanduta masina din Europa.

author avatar
Catalin Dumitrescu
103 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: teodorateo56@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger