AcasăNewsVreti sa mergeti cu cei mici la teatru? Sunteti invitati sa vedeti...

Vreti sa mergeti cu cei mici la teatru? Sunteti invitati sa vedeti „Fluturi si oameni”!

A venit caldura si, pe masura ce copacii se umplu de frunze si florile isi rasfata petalele sub soarele prietenos de primavara, aveti toate sansele sa observati cat de curand si fluturii zburand prin parcuri!

Insa pana sa descoperiti delicatele insecte abatandu-si zborul in calea dumneavoastra, aveti toate sansele sa le gasiti la teatru, mai exact la Teatrul de pe Lipscani, aflat pe strada cu acelasi nume, Lipscani, la numarul 53, in Sala Rapsodia, urmarind spectacolul „Fluturi si oameni”!

Si avand in vedere ca este vorba despre o productie cunoscuta, cu care, incepand din 9 aprilie, actorii Companiei Passe-Partout Dan Puric, printre ei Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Andreea Capraru, Toni Dumitrescu, se prezinta din nou in fata publicului, dupa un an de pauza, si ca reprezentantii unitatii teatrale din Centrul Vechi il recomanda a fi „un spectacol pentru parinti neastamparati si copii ascultatori!”, aveti toate sansele sa le faceti prichindeilor dumneavoastra o surpriza deopotriva placuta si captivanta!

„Fluturi si oameni este un spectacol neastamparat, gandit special pentru copiii neastamparati ai zilelor noastre. Copii care sigur vor intelege de ce fluturii, mai nou, iau lectii de balet,  pe cine asteapta Sirena in mijlocul marii si unde isi vor petrece … luna de miere Scufita Rosie si Lupul cel Rau”, descriu cei de la Teatrul de pe Lipscani evenimentul regizat de actorul Silviu Oltean, la care sunteti invitati sa participati, pe 9 aprilie.

Asadar, daca vreti sa mergeti la acest sfarsit de saptamana sa vedeti „Fluturi si oameni”, aflati ca biletele se gasesc la casieria teatrului, care e deschisa de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-22:00, dar si online pe bilet.ro, bilete.ro, dar si aici.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger