Cauta

Vreti sa evitati aglomeratia pe drumul catre mare? UITE ce variante au soferii!

Planuiti sa mergeti in acest weekend la mare si vreti sa evitati aglomeratia de pe drum? Politistii de la Rutiera va amintesc ce variante puteti alege pentru a ajunge pe litoral cat mai rapid!

Vine weekend-ul si multi se grabesc deja sa incheie saptamana de lucru si sa plece cu mic cu mare la relaxare pe litoral. Asadar, daca ati planuit o iesire la mare la acest sfarsit de saptamana, Centrul Infotrafic al Politiei Romane va recomanda sa alegeti si alte rute pentru a ajunge in statiunile de la Marea Neagra, pe langa principala varianta –Autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda – DN22C Cernavoda – Murfatlar – DN3 Murfatlar – Constanta, deoarece in urmatoarele ore se asteapta ca numarul de autovehicule pe acest traseu sa creasca semnificativ.

Astfel, variantele sunt: A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta. In cazul in care este afectata fluenta traficului pe Autostrada Soarelui, puteti opta pentru DN3 Bucuresti – Fundulea – Lehliu Gara – DN3A Lehliu Gara – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta.

De asemenea, puteti circula pe DN2 Bucuresti – Urziceni – DN2A Urziceni – Slobozia – Harsova – Constanta, dar si pe Autostrada A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Calarasi – DN3 Calarasi – Ostrov (traversarea Dunarii cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta (sau Autostrada A2 Bucuresti – Lehliu-Gara – DN3 Lehliu-Gara – Calarasi – Ostrov (traversarea Dunarii cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta.

Totodata, conducatorii auto care vor sa iasa din Bucuresti catre Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, sunt informati ca ruta Bucuresti – Splaiul Independentei – DN Centura Bucuresti – Popesti Leordeni – A2 este foarte aglomerata din cauza unor lucrari de reparare a suprafetei carosabile a centurii si, de aceea, este recomandat sa se circule pe traseul Dristor – Theodor Pallady – Autostrada A2.

Ultimele stiri

  • Pensiile vor fi recalculate altfel, de la 1 septembrie 2024. La ce trebuie să fie atenţi angajaţii
  • Alege ce citești
  • Mugur Isărescu, explicaţii uluitoare: de ce e bine că Guvernul se împrumută masiv pentru finanţarea deficitului
  • Un medic de la Institutul Oncologic, acuzat de ucidere din culpă! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei
  • Sică Mandolină l-a băgat în stabor pe Nicușor Dan
  • Erdogan se teme de Israel. Liderul turc a prevăzut ce s-ar întâmpla dacă Hamasul va fi învins
  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • Exit mobile version