AcasăNewsVreti sa evitati aglomeratia pe drumul catre mare? UITE ce variante au...

Vreti sa evitati aglomeratia pe drumul catre mare? UITE ce variante au soferii!

Planuiti sa mergeti in acest weekend la mare si vreti sa evitati aglomeratia de pe drum? Politistii de la Rutiera va amintesc ce variante puteti alege pentru a ajunge pe litoral cat mai rapid!

Vine weekend-ul si multi se grabesc deja sa incheie saptamana de lucru si sa plece cu mic cu mare la relaxare pe litoral. Asadar, daca ati planuit o iesire la mare la acest sfarsit de saptamana, Centrul Infotrafic al Politiei Romane va recomanda sa alegeti si alte rute pentru a ajunge in statiunile de la Marea Neagra, pe langa principala varianta –Autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda – DN22C Cernavoda – Murfatlar – DN3 Murfatlar – Constanta, deoarece in urmatoarele ore se asteapta ca numarul de autovehicule pe acest traseu sa creasca semnificativ.

Astfel, variantele sunt: A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta. In cazul in care este afectata fluenta traficului pe Autostrada Soarelui, puteti opta pentru DN3 Bucuresti – Fundulea – Lehliu Gara – DN3A Lehliu Gara – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta.

De asemenea, puteti circula pe DN2 Bucuresti – Urziceni – DN2A Urziceni – Slobozia – Harsova – Constanta, dar si pe Autostrada A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Calarasi – DN3 Calarasi – Ostrov (traversarea Dunarii cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta (sau Autostrada A2 Bucuresti – Lehliu-Gara – DN3 Lehliu-Gara – Calarasi – Ostrov (traversarea Dunarii cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta.

Totodata, conducatorii auto care vor sa iasa din Bucuresti catre Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, sunt informati ca ruta Bucuresti – Splaiul Independentei – DN Centura Bucuresti – Popesti Leordeni – A2 este foarte aglomerata din cauza unor lucrari de reparare a suprafetei carosabile a centurii si, de aceea, este recomandat sa se circule pe traseul Dristor – Theodor Pallady – Autostrada A2.

408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger