AcasăNewsVREMEA vineri, 13 noiembrie. Unde lovesc ploile şi ninsorile

VREMEA vineri, 13 noiembrie. Unde lovesc ploile şi ninsorile

burnita VREMEA vineri, 13 noiembrie. Unde lovesc ploile şi ninsorile

Meteorologii anunţă că vremea vine cu temperaturi normale pentru această perioadă. În sudul, estul, și centrul țării, în special în zonele joase de relief, precum și în Câmpia de Vest, vom avea nori joși și pe alocuri ceață, posibil burniță, apoi cerul va deveni variabil.

În sud-est şi în nord-vest va ploua slab

În regiunile sud-estice, în cele de nord-vest, dar și în dealurile din sud-vestul teritoriului vor fi înnorări temporare pe arii restrânse, va ploua slab, iar valorile termice, mai ales cele nocturne, vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei date.

Unde va ninge?

La altitudini mari, cu precădere în masivele sudice, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Totodată, în marea majoritate a regiunilor din ţară, vom avea nnorări, ceață, burniță și vânt care va sufla slab spre moderat, conform ANM.

Vremea în Bucureşti

Cerul va fi acoperit de nori atât astăzi, cât și zilele următoare, iar temperaturile nu vor mai depăși 12-13 grade Celsius. În general, în Muntenia, razele soarelui vor fi de negăsit, norii dominând cerul. Maximele se vor situa, în general, între 9 grade în Târgoviște, 11 grade în Ploiești, Slobozia și Călărași și 12 grade în Alexandria.

În Transilvania, ziua de vineri vine cu ceață, în prima parte a zilei, cer mai mult noros și maxime ce vor ajunge la doar 3 grade Celsius în Miercurea Ciuc, 4 grade în Cluj Napoca, 7 în Alba Iulia, 10 grade în Sibiu și 11 grade în Deva. Pentru Moldova, meteorologii anunță o zi autentică de toamnă, cu cer noros și maxime ce nu vor depăși 8 grade Celsius în Suceava, 11 în Focșani și Galați.

author avatar
Andrei Ștefan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger