AcasăNewsVremea strică distracţia și de Revelion la munte! Bate vântul în hoteluri

Vremea strică distracţia și de Revelion la munte! Bate vântul în hoteluri

partie

Managerii de hoteluri de la munte au constatat că rezervările se anulează una după alta în ultimele zile, din cauza vremii călduroase.

Clienţii nu vor să-şi petreacă vacanţa în staţiuni fără zăpadă. Aşa că gradul de ocupare a ajuns acum în unele hoteluri de nici 40%. Cu toate acestea, hotelierii țin la preț.

Lipsa zăpezii a alungat turiștii

Tarifele sunt comparabile cu cele din Austria. Pe site-ul unei agenții de turism, ofertele de Revelion în Alpii austrieci pornesc de la 24 de euro de persoană, cazarea pe noapte, și pot ajunge până la 300 de euro.

În domeniul schiabil, cum este cel al stațiunii Sinaia și Predeal, nu este în prezent nicio pârtie deschisă. În stațiunea Azuga sunt însă patru pârtii deschise, două pentru începători, două rezervate avansaților.

În Stațiunea Poiana Brașov, care are un domeniu schiabil foarte mare, este deschisă o singură pârtie, Stadion, cu o lungime de 300 de metri și o diferență de nivel de aproximativ 35 de metri.

Veștile nu sunt cele mai bune nici pentru vacanța de Revelion, pentru că prognozele meteo vorbesc și atunci de temperaturi foarte ridicate, în care nu e de așteptat să avem ninsori și nici nu se poate produce zăpadă artificială.

author avatar
Andreea Vlad
1.444 afisari

5 COMENTARII

  1. Tocmai am auzit la Radio Romania Actualitati ca in statiunile montane gradul de ocupare este de 100%.

  2. Sa fie iubiti,eu ma cazez gratis acasa impreuna cu nevasta si copiii.Toti ar trebui sa faca la fel .Jigodiile astea ,patroni de hoteluri si restaurante,isi agresau acum un an salariatii cu vaccinarea obligatorie.Acum nu mai au imbecilii cu cine sa duc afacerea.Duca-se dracului.

  3. Mai sus intr-un asa zis articol, v-ati mirat de preturile exorbitante si totusi locuri ocupate intr-o prapaditura de sat Arieseni, iar acum ca la Poiana Brasov nu merge nimeni. cand mintiti si ccand spuneti adevarul, ori e dupa recompensa, sa nu va fie cu deochi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger