AcasăNewsVremea se strica iar, de vineri incepand. Informare meteo de ploi, ninsori...

Vremea se strica iar, de vineri incepand. Informare meteo de ploi, ninsori si vant puternic

Bucurati-va de soare si de temperaturile placute, de la aceasta ora, pentru ca de vineri dimineata incepand, vremea schimba foaia!

Mai exact, vestile venite de la meteorologi, despre vremea de la sfarsitul acestei saptamani, nu sunt deloc bune. Intr-o prima faza, mai exact pentru ziua de vineri, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o informare meteo, valabila de dimineata, de la ora 8, si pana seara tarziu, la ora 22. Mai precis, in tot acest interval, se vor semnala precipitatii – in vestul tarii sub forma de ploi, nu foarte insemnate cantitativ, in timp ce la munte si in zonele submontane va ninge, specialistii asteptandu-se sa se depuna un strat de zapada.

Mai clar fie spus, din cate explica meteorologii, va ninge in special in Maramures si Transilvania, in timp ce in Oltenia, Banat si Crisana vor fi atat ploi, cat si lapovita si ninsori.

Nici vantul nu va lipsi din tabloul zilei de 15 ianuarie, cu precizarea ca intensificarile vor fi mai puternice in sud-vestul tarii, indeosebi in prima parte a zilei, dar si in est si sud-est, la nivel local, fiind anuntate rafale de pana la 60 km/h, in timp ce la munte rafalele vor fi si mai insemnate, de peste 70-80 km/h, la nivelul crestelor muntilor, unde vantul va viscoli si spulbera zapada, din cate precizeaza meteorologii.

Si daca sperati ca de sambata incolo vremea isi mai revine, va spunem ca nu se pune problema de asa ceva, dimpotriva! Specialistii de la ANM spun ca, incepand cu noaptea de sambata spre duminica, vremea se strica in sud si sud-est, in sensul ca ninsorile se extind si catre aceste zone, iar vantul va fi si mai clar resimtit de catre locuitorii celor doua regiuni ale tarii. Ce urmare, este foarte posibil ca si in Capitala sa ninga in noaptea ce precede ultima zi a saptamanii!

author avatar
Cristina Stefan
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger