AcasăNewsVremea se strica din nou. Revin ploile in aversa, cu descarcari electrice...

Vremea se strica din nou. Revin ploile in aversa, cu descarcari electrice si vant

Abia ce isi mai revenise vremea, ca vestile de la meteorologi sunt din nou de natura sa ii intristeze serios pe cei care sperau ca in urmatoarea saptamana soarele sa nu mai fie acoperit de nori, iar temperaturile constante.

Asadar, pentru sfarsitul saptamanii si prima zi a celei viitoare se anunta un nou val de instabilitate atmosferica accentuata, semn ca ploile vor pune din nou stapanire pe majoritatea regiunilor.

Conform precizarilor reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea va redeveni capricioasa incepand de duminica dupa-amiaza, mai exact de la ora 15, cand intra in vigoare informarea emisa in urma cu scurta vreme.

Timp de 24 de ore, adica pana luni dupa-amiaza, vor cadea precipitatii sub forma de aversa, insotite de descarcari electrice, precum si de intensificari ale vantului si, posibil, caderi de grindina.

Fenomenele se vor manifesta indeosebi in vestul, sud-vestul si centrul Romaniei, precum si in zonele montane. Si in restul regiunilor pot aparea manifestari ale vremii instabile, insa nu la fel de accentuat.

E important de mentionat faptul ca, potrivit ANM, in intervalul mentionat, „cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 30…40 l/mp, in special in zonele montane, in Oltenia si Transilvania”.

Asadar, bucurati-va de vremea frumoasa si de cerul senin, care imbie la plimbare, iar de maine dupa-amiaza nu uitati umbrelele acasa, pentur ca vremea urata sa nu va faca surprize neplacute!

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger