AcasăNewsVremea se strica brusc: Vin ploi insotite de descarcari electrice si vant

Vremea se strica brusc: Vin ploi insotite de descarcari electrice si vant

Adio vreme frumoasa, cel putin pana marti noapte! Vestile de la meteorologi, pentru inceputul saptamanii viitoare, nu sunt deloc bune. Sunt anuntate ploi insotite de descarcari electrice, si vant puternic.

Soarele va deveni scump la vedere, in urmatorul interval. Va fi acoperit de nori, motiv pentru care umbrelele si pelerinele de ploaie vor fi accesorii de mare folos, cel putin in urmatoarele doua zile. Daca la aceasta ora vremea e foarte frumoasa in Capitala si in majoritatea regiunilor tarii, situatia se va schimba, de luni incepand. Un val de instabilitate va cuprinde intreaga tara, incepand cu ora 14, anunta specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Conform informarii emise duminica la pranz, vremea va deveni mai rece si mai urata ca in intervalul precedent, iar valul de instabilitate va acoperi intr-o prima faza vestul tarii. Sunt prognozate ploi in aversa, nu foarte insemnate cantitativ (izolat precipitatiile vor depasi 20…25 l/mp), insotite de fulgere, dar si vant cu intensificari de scurta durata. De asemenea, potrivit  ANM, sunt posibile si caderi de grindina.

Ploile, insotite de rafale de vant si descarcari electrce vor cuprinde, apoi si centrul, sudul, precum si estul Romaniei. Situatia se mentine cel putin pana marti, 25 martie, ora 22, urmand ca, in cazul in care situatia o va impune, specialistii ANM sa actualizeze informarea meteo.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger