AcasăNewsVremea se strica brusc. Pentru ce zone din tara au fost emise,...

Vremea se strica brusc. Pentru ce zone din tara au fost emise, duminica, atentionari de ploi si grindina!

In timp ce in Capitala mercurul din termometre s-a apropiat, duminica la pranz, de 30 de grade, cerul fiind senin, in anumite zone din tara vremea se strica brusc, soarele fiind acoperit de nori de furtuna.

Sunt anuntate ploi insemnate, de pana la 20-25 l/mp, insotite de caderi de grindina si intensificari ale vantului, pentru  sud-vestul judetului Suceava. Vizate de atentionarea nowcasting (cu efect imediat-n.r) Cod galben de vreme instabila sunt indeosebi localitatile Neagra Sarului, Gura Haitii, Panaci si Paltinis. Avertizarea ramane in vigoare pana la ora 13.20.

Nici locuitorii judetului Cluj, in special cei din orasele Baisoara si Iara, nu scapa fara sa foloseasca umbrelele si pelerinele de ploaie. Cel putin pana la ora 14, cand expira  atentionarea Cod galben, prin intermediul careia meteorologii de la ANM au anuntat ca se vor semnala averse de peste 25 l/mp, insotite de grindina si descarcari electrice, vremea nu se arata deloc prietenoasa. Mai mult, conform rerezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, este posibil ca in zonele amintite vantul sa sufle cu putere, cel putin in urmatoarea ora.

Sursa foto: realitatea.net

484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger