AcasăNewsVremea se strica: Avertizari de ploi si descarcari electrice in mai multe...

Vremea se strica: Avertizari de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din tara!

Dupa mai multe zile caniculare, in care temperaturile au sarit frecvent de 35 de grade in mai multe judete din tara, soarele lasa loc ploilor insotite de descarcari electrice.

Vremea devine capricioasa, duminica dupa-amiaza, in mai multe regiuni. Meteorologii au emis atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de ploi si vant puternic. Una dintre ele pentru zona de munte a judetelor Bacau, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 16.

O alta, pentru nordul judetului Mures si sud-estul si nordul judetului Harghita. Pentru aceste regiuni avertizarea, care expira in jurul orei 15.35, informeaza locuitorii ca sunt asteptate ploi insemnate cantitativ (aversele pot depasi 25 l/mp) insotite de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului.

De asemenea, o alta atentionare nowcasting COD GALBEN de vreme severa, valabila pana la 15.30, vizeaza nordul judetului Mehedinti, unde sunt prognozate precipitatii insemnate (ce pot depasi 20 l/mp), tunete si fulgere, dar si grindina si vant puternic.

541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger