AcasăNewsVremea se raceste si se intorc ninsorile

Vremea se raceste si se intorc ninsorile

(foto: radioseverin.ro)

Vesti nu tocmai bune pentru cei care sperau ca iarna sa lase cat mai curand loc primaverii insorite si mai calduroase. Meteorologii anunta ca vremea se va raci in urmatoarele zile, fiind anuntate ninsori, in special in zonele de munte.

(foto: radioseverin.ro)

Pentru ziua de marti se anunta o vreme rece in intreaga tara, cu cer temporar noros in est si la munte, unde sunt prognozate ninsori slabe in timpul zilei. Noaptea va continua sa ninga in regiunile intracarpatice, conform Mediafax. Vantul va sufla slab, cu intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, dar si la munte. Si in Capitala cerul va fi temporar noros, vantul va sufla slab, in timpul zilei fiind sanse sa cada cativa fulgi. Maxima zilei in Bucuresti nu va depasi 4 grade.

Miercuri, in timpul zilei, sunt prognozate ninsori in regiunile intracarpatice si izolat in rest, iar noaptea pe arii restranse in Moldova si la munte. In Banat si Crisana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ploaie. Vantul va avea intensificari locale la munte si izolat in celelalte zone. Maxima zilei nu va depasi 7 grade, minima fiind cuprinsa intre  -10 si -2 grade.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger