AcasăNewsVremea se raceste puternic in urmatoarele zile

Vremea se raceste puternic in urmatoarele zile

(foto: clon.ro)

In urmatoarele doua zile, meteorologii anunta ca vremea se va raci si se vor inregistra temperaturi specifice lunii ianuarie. In multe zone vantul va sufla cu putere, accentuand senzatia de frig.

Vremea se raceste (foto: clon.ro)

Marti, in vestul, centrul si in nordul tarii vremea se raceste, fiind anuntate precipitatii mixte in Banat si ninsori slabe prin Crisana, Maramures si in Transilvania, in special in orele serii, potrivit realitatea.net. De asemenea, exista riscul producerii de polei in Oltenia si partial in Muntenia, unde sunt anuntate ploi si lapovita. In Capitala cerul se va acoperi de nori, in cea de-a doua parte a zilei fiind prognozate precipitatii sub forma de  ploaie si lapovita. De asemenea, vantul va sufla mai puternic catre sfarsitul zilei. Maxima zilei nu va depasi 4 grade Celsius.

Miercuri, temperaturile anuntate de meteorologi sunt mai mici decat in ziua precedenta. Cerul va fi acoperit de nori in majoritatea regiunilor, fiind anuntate ninsori in sudul, centrul si estul tarii. La malul marii vor cadea ploi si lapovita. De asemenea, vantul va sufla cu putere in majoritatea regiunilor. In Capitala se pare ca va fi o zi geroasa, cu o maxima de doar un grad la amiaza, vant in rafale si precipitatii sub forma de ninsoare.

Joi, specialistii spun ca va fi o noua zi rece, cu temperaturi mai scazute decat la inceputul spatamanii. Sunt prognozate ninsori in majoritatea regiunilor, dar si vant. Si in Bucuresti ziua se anunta foarte rece, cu ninsoare, vant puternic si o maxima de -3 grade Celsius.

463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger