AcasăNewsVremea se raceste din nou: COD GALBEN de ninsori, viscol si ploi

Vremea se raceste din nou: COD GALBEN de ninsori, viscol si ploi

Vestile despre vreme nu sunt tocmai bune. Meteorologii au anuntat ca urmeaza cateva zile cu ploi, ninsori si vant puternic. Precipitatiile vor cuprinde, treptat, intreaga tara.

Bucurati-va de soare, pentru ca incepand de joi-dupa amiaza norii vor pune stapanire pe cer. Administratia Nationala de Meteorlogie a amis o informare, precizand ca in intervalul 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 08 va ploua in toate regiunile. Precipitatiile vor fi insemnate cantitativ si vor depasi 20-25 l/mp si izolat 35-40 l/mp, in special in jumatatea sudica. La munte, dar si in vestul si nordul tarii, in special catre sfarsitul intervalului mentionat, ploile se vor transforma in lapovita si chiar ninsoare. De asemenea, vantul ca avea intensificari in majoritatea zonelor, mai puternice in decursul noptilor, in special in sudul si sud-vestul tarii, unde rafalele pot depasi  50-60 km/h.

De la vineri, orele 8 intra in vigoare CODUL GALBEN de ninsori si viscol, valabil pana sambata dimineata, la ora 8. Specialistii ANM au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor predomina ninsorile. Vantul va sufla puternic, iar la munte rafalele vor depasi 90 km/h, viscolind si spulberand temporar zapada. In Moldova ninsorile se vor extinde dinspre nordul regiunii, vantul va sufla cu pana la 75-80 km/h, iar spre seara si noaptea va fi viscol.  In sudul si sud-estul tarii vor cadea ploi si lapovita, iar vantul va avea intensificari locale de pana la 60-70 km/h.

Totodata, meteorologii informeaza ca vremea se va raci accentuat la sfarsitul saptamanii, asteptandu-se ca noptile si diminetile sa fie geroase indeosebi in centrul, nordul si nord-estul tarii.

775 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger