AcasăNewsVremea se raceste, de marti - VEZI PROGNOZA

Vremea se raceste, de marti – VEZI PROGNOZA

Daca la acest sfarsit de saptamana, dar si luni, ne-am bucurat de vreme calda, specifica mai degraba toamnei, decat lunii decembrie, lucrurile se schimba incepand de marti. Meteorologii anunta ploi si o scadere semnificativa a temperaturilor.

(foto: diviziatm.ro)

Luni, vremea va ramane frumoasa in sudul si sud-estul tarii, unde se vor atinge chiar si 18 grade, dar se strica in vest, centru si nord, potrivit RealitateaTV. In zona montana inalta se anunta precipitatii mixte – ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in varf de munte. Vor fi 15 grade la Constanta si Galati, 14 grade la Timisoara, 13 la Oradea si 10 grade la Cluj. In Bucuresti, luni se anunta o zi calda, insa nu la fel de insorita ca cea de duminica. Maxima va ajunge la 14-16 grade.

Marti, cerul va fi noros in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si, local, in Oltenia. Temperaturile scad, maximele fiind cuprinse intre 2-3 in depresiunile din estul Transilvaniei si 10 grade la Drobeta Turnu-Severin. In Bucuresti, temperatura la amiaza nu va mai depasi 8-9 grade.

Ziua de miercuri va incepe cu ploi in sud si sud-est. La munte va ninge trecator, iar in zonele inalte vantul va sufla mai puternic. Temperaturile vor mai scadea fata de zilele precedente, urmand sa se situeze intre zero grade la polul frigului, Miercurea Ciuc, si 9 grade la Drobeta Turnu Severin si Craiova. In Bucuresti, dimineata cerul va fi noros si nu se vor inregistra mai mult de 3-4 grade. Vor fi conditii de ploaie, insa pe parcursul zilei va iesi soarele, iar termometrele vor indica 8 grade.

294 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger