AcasăNewsVremea se raceste brusc: Weekend cu ploi in majoritatea tarii. La munte...

Vremea se raceste brusc: Weekend cu ploi in majoritatea tarii. La munte sunt anuntate ninsori!

Meteorologii ne anunta ca a cam sosit momentul sa ne luam adio de la imbracamintea subtire, de vara. Si asta pentru ca vremea se va raci accentuat in toata tara, incepand cu acest weekend, cand sunt anuntate ploi in majoritatea regiunilor, la munte existand sanse chiar sa cada lapovita si ninsori.

Temperaturile vor scadea brusc in toate zonele tarii, chiar si cu 10-15 grade, semn ca toamna va pune stapanire pe Romania, anunta meteorologii, potrivit realitatea.net.

Vremea se va raci accentuat incepand din regiunile vestice si nord-vestice, astfel incat duminica, 9 octombrie, valorile termice se vor situa sub normele climatologice in toata tara. Vantul va avea intensificari in toate regiunile. Va ploua pe arii extinse, mai insemnat cantitativ in regiunile extracarpatice, precum si in cele montane, unde la altitudini mai mari de 1800 m precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla tare”, informeaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Bucuresti, daca vineri se anuntau chiar si 30 de grade, la acest sfarsit de saptamana lucrurile se schimba radical. Locuitorii Capitalei vor fi nevoiti sa imbrace haine groase si sa nu isi lase acasa umbrelele, pentru ca sunt anuntate ploi. Sambata, temperaturile nu vor depasi 23 de grade, in vreme ce duminica, in Bucuresti, la amiaza, nu vor fi mai mult de 13 grade!

279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger