AcasăNewsVremea se raceste. Afla temperaturile prognozate pentru urmatoarele zile!

Vremea se raceste. Afla temperaturile prognozate pentru urmatoarele zile!

Vremea se raceste, de miercuri, in toata tara. Sunt anuntate ploi si chiar ninsori, la munte.

(foto: alba24.ro)

In urmatoarele zile, temperaturile maxime vor fi cuprinse  intre 6 si 13 grade si cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade, fiind usor mai scazute in zonele depresionare, anunta Agentia Nationala de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi variabil, cu innorari in zona de sud si sud-est, iar zonele din vest, centru si nord sunt conditii de ploaie, in special noaptea. In Banat, Maramures si Crisana se vor inregistra scaderi mai accentuate de temperatura, maximele coborand de la 22 de grade la  8-9 grade pentru urmatoarele trei zile. In Moldova si Transilvania temperaturile vor scadea usor, maximele se vor situa intre 10 si 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decat in zilele precedente si conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si, pe alocuri, moderat. Maximele vor ajunge pana la 13 grade, iar temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 1-3 grade.

La munte temperaturile vor scadea pana la -6 grade si este posibil sa ninga.  Astfel, cei care vor sa mearga in acest week-end la munte sunt sfatuiti sa se imbrace gros, iar soferii sa-si echipeze masinile corespunzator.

author avatar
Alina Stancu
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger