AcasăNewsVremea se incalzeste in weekend. AFLA prognoza!

Vremea se incalzeste in weekend. AFLA prognoza!

Vesti bune pentru cei care planuiesc sa calatoreasca la acest sfarsit de saptamana, sau poate doar sa iasa la plimbare prin oras. Meteorologii anunta ca vremea va fi foarte placuta, cu temperaturi ce vor ajunge si la 16 grade, duminica, in unele zone ale tarii!

(foto: emaramures.ro)

Sambata, vremea se va incalzi simtitor in toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge 5 grade in Transilvania si chiar 14 grade in sud-vestul tarii, potrivit RealitateaTV. In zonele de nord, nord-vest si vest exista sanse de ploaie, in cursul noptii. La munte, vantul va bate destul de tare. In Bucuresti, se anunta o zi frumoasa, cu soare si o temperatura de 10-11 grade la amiaza.

Duminica, vremea va continua procesul de incalzire. Temperaturile vor ajunge chiar si la 16 grade in unele regiuni, dublu fata de valorile normale pentru aceasta data. In vestul, centrul si nordul tarii se anunta precipitatii sub forma de ploaie, in timp ce la munte exista sanse sa cada lapovita. Si in Capitala va fi cu mult mai cald decat s-ar astepta multi, la inceput de decembrie. Specialistii anunta o maxima de 12-14 grade, la pranz.

153 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger