AcasăNewsVremea rea face victime: Barbat luat de viitura in judetul Iasi

Vremea rea face victime: Barbat luat de viitura in judetul Iasi

Natura s-a dezlantuit si a facut numeroase pagube, miercuri dupa-amiaza, in gospodariile din judetul Iasi. Un om care incerca sa traverseze un rau  a fost surprins de o viitura.

S-a intamplat in localitatea Bohotin. Barbatul in varsta de 65 de ani luat de ape a fost scos la mal, dupa ce oamenii aflati pe mal, care au vazut ca e in pericol, si i-au sarit omului in ajutor. Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanta, care au incercat sa il resusciteze, omul nu a putut fi salvat si a fost declarat decedat, potrivit bzi.ro.

Ploile si grindina au facut numeroase probleme in gospodariile oamenilor din Iasi. Rafalele au distrus culturile si au dus la intreruperea curentului electric in anumite localitati. Pana la orele 19, asezarile din jumatatea estica a judetului Iasi, inclusiv municipiul Iasi, s-au aflat sub incidenta unei atentionari nowcasting COD PORTOCALIU de vreme rea. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au anuntat ca va ploua abundent -cantitatile de apa fiind posibil sa depaseasca 25-30 l/mp -vor fi descarcari electrice si va cadea grindina de dimensiuni medii si mari. De asemenea, meteorologii se asteapta ca vantul sa sufle cu putere, iar intensificarile sa aiba aspect de vijelie.

In ultimele ore, vremea rea a facut alte doua victime in judetul Iasi. Un copilas si bunicul acestuia au fost luati de ape. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit marti, in timp ce baietelul a fost descoperit miercuri, dupa indelungi cautari. Din nefericire, si micutul a pierit inecat.

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger