AcasăNewsVremea rea face ravagii in intreaga tara. Iata ce anunta specialistii!

Vremea rea face ravagii in intreaga tara. Iata ce anunta specialistii!

Meteo, 11 martie. Vreme foarte rece în Capitală

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au actualizat avertizarile cod galben de vreme severa emise zilele trecute.

Astfel, vineri, 6 martie, pana la ora 20.00 sunt asteptate precipitatii importante cantitativ, ninsori si intenstificari ale vantului.

Vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in Oltenia, in cea mai mare parte a Transilvaniei, in centrul si sudul Moldovei, mixte in Muntenia si predominant sub forma de ploaie in Dobrogea. La munte va ninge si se va depune strat nou de zapada. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30 l/mp. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi local 50-60 km/h indeosebi in sud si sud-est, iar la munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada.

In perioada vineri, 6 martie, ora 20.00 – sambata, 7 martie, ora 10.00, sunt asteptate ninsori abundente si intensificari ale vantului in mai putine judete. In perioada amintita va ninge in sudul Olteniei, vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare in sudul si in estul Munteniei si mixte in Dobrogea. Vantul va avea intensificari locale in sudul si in sud-estul tarii, cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 km/h.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger